Centralpoint.nl: De grootste online IT-leverancier van de Benelux

Vind uw perfecte zakelijke oplossing bij de grootste IT-leverancier van de Benelux! Alles rondom uw IT-park eenvoudig bestellen en snel in huis. Centralpoint.nl biedt een zeer ruime keuze in nieuwe én refurbished devices tegen een scherpe prijs! Wij zijn Centralpoint, aangenaam.

Ontdek onze state-of-the-art webshop;
Heeft u al kennis gemaakt met onze webshop? Hier winkelt u veilig en vertrouwd, want als lid van Thuiswinkel Zakelijk dragen wij maximaal zorg voor de optimale beveiliging van uw gegevens.
Of u nu ZZP’er bent of inkoper van een grote corporate organisatie: u kunt bij ons terecht voor hardware-oplossingen, softwarevraagstukken, services en de bijbehorende dienstverlening. Heeft u advies nodig op een van deze gebieden? Onze ervaren specialisten staan iedere werkdag voor u klaar om u van een passend advies te voorzien. IT is er tenslotte om u te helpen presteren, laat de zorgen maar aan ons over. Dat biedt u gemak, tijdwinst en kostenbesparing!

Waarom u kiest voor Centralpoint

  • De grootste IT-leverancier van de Benelux
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende klantenservice
  • Keuze uit alle grote merken: nieuw en refurbished

Onze missie

Bij Centralpoint winkelt u veilig en vertrouwd. Centralpoint is o.a. lid van Thuiswinkel Zakelijk en draagt maximaal zorg voor een optimale beveiliging van uw gegevens. Onze state-of-the art webshop kent een zeer hoge uptime, zie status.centralpoint.eu voor een actueel overzicht.

Onze visie

  • Wij helpen onze klanten gemakkelijk te bestellen
  • Wij helpen onze klanten op tijd te besparen
  • Wij helpen onze klanten op kosten te besparen
Scholten Awater

Scholten Awater ontzorgt grote organisaties met totaaloplossingen van hardware, services en de bijbehorende dienstverlening en is marktleider op dit gebied. 

Scholten Awater heeft een model ontwikkeld waarmee ze op een eenvoudige manier uitlegt welke zes elementen vanuit IT goed geregeld moeten zijn om op de werkvloer alles op rolletjes te laten lopen. Zo kunt u de vruchten plukken van de technologische mogelijkheden, kunnen uw medewerkers optimaal presteren én zijn alle risico’s afgedekt.

Om altijd en overal te kunnen werken hebben medewerkers vier middelen nodig: een device, applicaties, een netwerk om verbinding te maken en een infrastructuur. Om deze elementen in de praktijk optimaal op elkaar af te stemmen en uw IT-afdeling te ontzorgen is het belangrijk de volgende zes elementen goed in te regelen: beheer, security, deployment, services, productkeuze en afnamevorm.